A sajtműhelyről
 
A 20 éves múltra visszatekintő vállalkozást 1992-ben alapította Cserpes István, és a Cserpes Sajtműhely mára egy jó szakmai alapokon nyugvó, pénzügyileg stabil, megfelelő eszközállománnyal és humán erőforrással rendelkező céggé fejlődött.

Amiért azonban a Cserpes Sajtműhely prosperál, az az a gondolat, hogy az alapító, tulajdonos Cserpes István hitt és hisz abban, hogy lehet szakmai alapokon nyugvó gyártást és kereskedelmet folytatni ebben az iparágban is. A célja most is változatlanul az, hogy teljesítse azt, amit a piac kér és elvár a Cserpes Sajtműhelytől.

Cserpes István 2012-ben az Ernst and Young Az év üzletembere díj " Merész újítója" lett, ugyanebben az évben elnyerte az "Év Üzletembere" Kisalföld Presztízs díjat. Az idei évtől a Cserpes Sajtműhely is viselheti a Superbrands 2013 védjegyet, a Cserpes márka megkapta a MagyarBrands elismerést és az idén ötödik alkalommal meghirdetett Design Management Díjat is a Cserpes Sajtműhely Kft. nyerte.

A díjak igen pozitív visszajelzések nekünk, hiszen a jelölések kizárólag szakmai szempontok alapján történnek, a díjakat odaítélő bizottságok elismert szakemberekből állnak, akik döntésükkel is tanúsítják a Cserpes Sajtműhely sikerességét, hitelességét.

Hisszük, hogy a minősítések, melyeket elnyertünk további garanciát és biztonságot nyújtanak a mindennapi választásához, vásárláshoz!

Jó egészséget kívánunk!

© Cserpes Sajtműhely Kft. 2012